web stats

Utolsó kommentek

  • László Veress: "Mindenhova nappanelt és szélerőművet, a CO2 ellenség és mind meghalunk mert jaj melegszik a Föld... (2014.02.26. 12:22) NINCS GLOBÁLIS FELMELEGEDÉS (?)
  • Kiégek: Ez egy marhajó cikk, nagyon igényes, felfogni nem tudom mért döglődik a blog...marhagyorsan költöz... (2012.12.16. 20:22) A Vízimajom elmélet
  • Csillaghamu: "A kormány új tervei szerint az állam teljesen kivonulna a jogász, a közgazdász és a kommunikációs... (2011.09.24. 02:02) Free press!
  • juttan: Szia! Nem tudtam a filmet megnézni! Tudnál adni egy működő linket hozzá, mert nagyon érdekelne! :)... (2010.09.29. 16:06) NINCS GLOBÁLIS FELMELEGEDÉS (?)
  • hipo: Korrekt poszt egy gondolkodásra, továbbfűzésre, összehasonlításra késztető alternatív teóriáról. O... (2010.01.20. 23:01) A Vízimajom elmélet
  • Utolsó 20

Címkék

abszurd (6) ajánló (75) alkohol (6) állat (30) amerika (2) angol (1) art (8) bizarr (19) bringa (3) cukiság (12) dekadens (3) dizájncenter (9) érdekes (40) ételital (5) evolúció (1) extrém (3) film (20) flickr (5) fotó (1) geek (3) geo (6) gondolat (6) hasznos (2) hír (8) hölgy (3) irodalom (1) japán (3) játék (4) képek (25) képregény (2) kiállítás (1) kreácionizmus (5) legenda (1) link (14) magyar (10) megmozdul (3) mese (1) modern (8) mókakacagás (63) music (5) ostoba (8) politika (2) pornó (3) probléma (3) reklám (29) sorozat (1) sport (8) társadalmi célú hirdetés (5) tech (16) tudomány (51) vallás (4) vélemény (34) videó (35) video (114) zene (7) zöld (17) zseni (10)

gyufa's photos

www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos and videos from gyufa1. Make your own badge here.

mesz's photos

www.flickr.com

dnlrpp's stuff

www.flickr.com

Karácsony 2008-ban

2008.12.18. 19:19 | hot little bitch | 4 komment

Van egy Present Aid nevű oldal. Tetszik, mert igényesen van kivitelezve, átlátható, szép, és gyorsan töltődik. Szóval mint oldal, részemről kap egy erős 3-ast.

Mint ötlet is remek. Azt mondja: adjunk olyan eszközöket, ajándékokat az éhezőknek, fejlődő országokban élőknek, katasztrófa súlytotta területen lábadozóknak ami nem csak egy adomány, hanem egy önsokszorozó valami. Így lehet adni számítógépes képzést, vízhordó kannát, katasztrófa kit-et, biciklit, füstmentes vályog-sütőt, oktatási kitet... szóval egy csomó igazán ötletes és hasznos dolgot.

És lehet adni kis disznót, kis csirkét, kis marhát, kis ludat. Én a New Scientist-emet olvasva futottam bele a hírdetésükbe, ahol Karácsonyi ünnepek közeledtével kampányolnak az állatadomány mellett. A képen van egy kis malac, egy kacsa meg egy kecske, alattuk sorra a következő feliratok (az árukon kívül):

- A disznók életeken tudnak változtatni Nikaraguában azzal, hogy élelmet biztosítanak és hogy kis disznóik továbbadhatók a piacon. 27 Font.

- A kacsák Bangladesi családoknak segítenek, akiket elöntöttek az árvízek, azáltal hogy tojást és jövedelmet adnak. 24 Font.

- Egy csordányi kecske tejet ad, trágyát amivel a növényeinket gondozhatjuk és kis kecskéket amiket eladhatunk. Ők testesítik meg igazán az "egy ajándék ami folyamatosan csak ad" elvet! 60 Font.

És most megboldogult George Carlintól lopva kérdem:

"Once again I respectfully ask: WHAT THE FUCK IS THAT?!"

Megmondom hogy wtf ez. Fajizmus. A legszebb fajtából.

Amikor "A" faj a szeretet ünnepét ülve, "B", "C", "D", ... "Z" fajokat kénye kedve szerint legyilkolja, feldarabolja, megsütögeti, megeszi, a hájuktól jóllakottan fingik, böfög, majd egymásra vigyorognak és cuppanós puszikat lihegve egymás fülébe azt mondják egymásnak: "Szeretlek!"

Kár, hogy azt a tyúkot/kismalacot stb-t akinek az előbb elvágtuk a torkát, kibeleztük, megkopasztottuk, majd almát tömtünk a szaros seggébe és 2 óra sütés után befaltuk nem tudjuk annyira szeretni mint egymást... Talán majd egyszer...

Címkék: vélemény állat

A bejegyzés trackback címe:

https://roguesec.blog.hu/api/trackback/id/tr66830297

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

partychoke · http://roguesec.blog.hu 2008.12.19. 01:46:15

ha egy falat pulykát meg mersz enni karácsonykor, megkereslek, és almát dugok a seggedbe. ne légy demagóg, inkább tanulj szar növélettant. nem, nem indítok vitát.

hot little bitch 2008.12.19. 02:02:14

nyugodtan indíthatsz vitát, mert az is jobb mint ez a sorozatos piszkálódásod a magas lóról.

neked is azt mondom mint a Daninak. ha elismered hogy nem korrekt morálisan a húsevés csak hozzáteszed h te ezt keresztbe leszarod, azzal én oké vagyok, csak ne tegyél úgy mint ha ez tök normális lenne...

főleg úgy ne hogy folyton sírsz hogy hű de rasszizmus meg fasizmusveszély van Mo.-on. hű meg hááá... bizonyám... meg még meg is verik szegény kis kövér csúf zsidó barátodat a csúnya csúnya skinheadek... és az neki fáááájt. meg az neki megalázó.... hű meg háá...

szóval az a bizonyos kettős mérce korrektebb ha mégis csak egy, magyarul majd akkor szónokolj toleranciáról, meg erőszakmentességről, meg a többi faszságról amiről szoktál, ha a létezésed már nem függ más, hozzánk hasonlóan érezni képes élőlények mindennapos legyilkolásától és megkínzásától...

addig meg vagy műveld ki magad a témában és úgy szállj vitába vagy kussolj, mert ez a leggázabb amit épp csinálsz!

dnlrpp 2008.12.25. 14:25:11

Most olvastam el ezt a cikkedet/posztodat és megmondom őszíntén én erre nem tudok mit reagálni.
süti beállítások módosítása