web stats

Utolsó kommentek

  • László Veress: "Mindenhova nappanelt és szélerőművet, a CO2 ellenség és mind meghalunk mert jaj melegszik a Föld... (2014.02.26. 12:22) NINCS GLOBÁLIS FELMELEGEDÉS (?)
  • Kiégek: Ez egy marhajó cikk, nagyon igényes, felfogni nem tudom mért döglődik a blog...marhagyorsan költöz... (2012.12.16. 20:22) A Vízimajom elmélet
  • Csillaghamu: "A kormány új tervei szerint az állam teljesen kivonulna a jogász, a közgazdász és a kommunikációs... (2011.09.24. 02:02) Free press!
  • juttan: Szia! Nem tudtam a filmet megnézni! Tudnál adni egy működő linket hozzá, mert nagyon érdekelne! :)... (2010.09.29. 16:06) NINCS GLOBÁLIS FELMELEGEDÉS (?)
  • hipo: Korrekt poszt egy gondolkodásra, továbbfűzésre, összehasonlításra késztető alternatív teóriáról. O... (2010.01.20. 23:01) A Vízimajom elmélet
  • Utolsó 20

Címkék

abszurd (6) ajánló (75) alkohol (6) állat (30) amerika (2) angol (1) art (8) bizarr (19) bringa (3) cukiság (12) dekadens (3) dizájncenter (9) érdekes (40) ételital (5) evolúció (1) extrém (3) film (20) flickr (5) fotó (1) geek (3) geo (6) gondolat (6) hasznos (2) hír (8) hölgy (3) irodalom (1) japán (3) játék (4) képek (25) képregény (2) kiállítás (1) kreácionizmus (5) legenda (1) link (14) magyar (10) megmozdul (3) mese (1) modern (8) mókakacagás (63) music (5) ostoba (8) politika (2) pornó (3) probléma (3) reklám (29) sorozat (1) sport (8) társadalmi célú hirdetés (5) tech (16) tudomány (51) vallás (4) vélemény (34) videó (35) video (114) zene (7) zöld (17) zseni (10)

gyufa's photos

www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos and videos from gyufa1. Make your own badge here.

mesz's photos

www.flickr.com

dnlrpp's stuff

www.flickr.com

NINCS GLOBÁLIS FELMELEGEDÉS (?)

2009.07.22. 17:21 | hot little bitch | 2 komment

Majdnem kinyomtam ezt a filmet az elején, mert én is annyira agymosott és elbutított vagyok már az agyonhypeolt és szupertrendi anti-autós, anti-globalizációs baromságoktól, hogy egyből valamilyen komolytalan, Bush-kormányzat pénzelte propaganda filmre gondoltam.

Mindenhova nappanelt és szélerőművet, a CO2 ellenség és mind meghalunk mert jaj melegszik a Föld, hát pattanj biciklire miután minden lámpát lekapcsoltál és tekerj el egy másik planétára mert ez már úgyis menthetetlenül elrohadt a férgenc emberek mohó fogyaszátása keltette tarthatatlan teher alatt, óóó jajj! Ez csak egy mondatnyi abból a végeláthatatlan szarságból amit nap mint nap ömlesztenek ránk. Soha egyszer sem jártam utána, adatokat is megnézve, hogy mi az igazság, mert mint annyi területén az életnek (húsevés, vallás, politika, stb) mivel sokan mondtak valamit, a végén már elhidtem, engedve a többségnek.

Mindenkit kérek, hogy nézze végig, ha másért nem, csak azért, hogy egy kicsit árnyalja a képet a fejében arról mi is történik ma a klímánkkal. Legugliztam és az összes megszólaló a filmben valós személy, nem fizetett statiszták, valóban mind azzal a titulussal rendelkezik amivel feltüntetik a filmben, így nekem pl. elég meggyőző, hogy vezető amerikai egyetemek és intézetek professzorai és munkatársai szólalnak meg a témában, neves angol közéleti személyiségekkel együtt.

Sokkoló és eszméletlenül felemelő megnézni, mert mire letelik a 75 perc, egy óriási kő esik le a szívedről, ráadásul nagyjából megérted, hogy mi is történik valójában az éghajlatunkkal ma.

Címkék: érdekes ajánló video film tudomány

A bejegyzés trackback címe:

https://roguesec.blog.hu/api/trackback/id/tr561261378

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

juttan 2010.09.29. 16:06:25

Szia! Nem tudtam a filmet megnézni! Tudnál adni egy működő linket hozzá, mert nagyon érdekelne! :) előre is köszi!

László Veress 2014.02.26. 12:22:01

"Mindenhova nappanelt és szélerőművet, a CO2 ellenség és mind
meghalunk mert jaj melegszik a Föld, hát pattanj biciklire miután minden lámpát lekapcsoltál és tekerj el egy másik planétára mert ez már úgyis menthetetlenül elrohadt a férgenc emberek mohó fogyaszátása keltette tarthatatlan teher alatt, óóó jajj!"

Tisztelt blogger barátom!

Mindamellett, hogy értem, mit próbálsz eljuttatni az olvasóközönséghez, tiltakoznom kell, legalább részben. A megnövekedett fogyasztás illetve az alternatív erőforrások előtérbe helyezése nem csak az ún. üvegházhatás elkerülése érdekében taglalandó, hanem többek között a világ jelenleg használt, igencsak fogyóban lévő energiaforrásaink pótlását illetve a környezet megóvását célozzák. Egyúttal nem rossz és főképp nem lenézendő dolog a takarékoskodás és a környezet figyelembevétele illetve tiszteletben tartása. Nem véletlenül túloz a világsajtó: az emberiség többsége csak válsághelyzetben hajlandó változtatni semmikép sem azt megelőzően. Érdemes gondolkodni ezen. Ha Te ezzel tisztában vagy és eszerint cselekszel, mert elég érett vagy hozzá, akkor örülök neki, de vedd figyelembe azt is, hogy ezzel nem mindenki van így.

Tiszteletem!
süti beállítások módosítása