web stats

Utolsó kommentek

  • László Veress: "Mindenhova nappanelt és szélerőművet, a CO2 ellenség és mind meghalunk mert jaj melegszik a Föld... (2014.02.26. 12:22) NINCS GLOBÁLIS FELMELEGEDÉS (?)
  • Kiégek: Ez egy marhajó cikk, nagyon igényes, felfogni nem tudom mért döglődik a blog...marhagyorsan költöz... (2012.12.16. 20:22) A Vízimajom elmélet
  • Csillaghamu: "A kormány új tervei szerint az állam teljesen kivonulna a jogász, a közgazdász és a kommunikációs... (2011.09.24. 02:02) Free press!
  • juttan: Szia! Nem tudtam a filmet megnézni! Tudnál adni egy működő linket hozzá, mert nagyon érdekelne! :)... (2010.09.29. 16:06) NINCS GLOBÁLIS FELMELEGEDÉS (?)
  • hipo: Korrekt poszt egy gondolkodásra, továbbfűzésre, összehasonlításra késztető alternatív teóriáról. O... (2010.01.20. 23:01) A Vízimajom elmélet
  • Utolsó 20

Címkék

abszurd (6) ajánló (75) alkohol (6) állat (30) amerika (2) angol (1) art (8) bizarr (19) bringa (3) cukiság (12) dekadens (3) dizájncenter (9) érdekes (40) ételital (5) evolúció (1) extrém (3) film (20) flickr (5) fotó (1) geek (3) geo (6) gondolat (6) hasznos (2) hír (8) hölgy (3) irodalom (1) japán (3) játék (4) képek (25) képregény (2) kiállítás (1) kreácionizmus (5) legenda (1) link (14) magyar (10) megmozdul (3) mese (1) modern (8) mókakacagás (63) music (5) ostoba (8) politika (2) pornó (3) probléma (3) reklám (29) sorozat (1) sport (8) társadalmi célú hirdetés (5) tech (16) tudomány (51) vallás (4) vélemény (34) videó (35) video (114) zene (7) zöld (17) zseni (10)

gyufa's photos

www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos and videos from gyufa1. Make your own badge here.

mesz's photos

www.flickr.com

dnlrpp's stuff

www.flickr.com

The Greatest

2009.04.10. 01:44 | hot little bitch | Szólj hozzá!

Zenebuziként egészen hihetetlen, hogy eddig nem postoltam tele a blogunkat zenés videókkal, nem okoskodtam a bluesról vagy arról, hogy miért kezd el mindenki táncolni és énekelni az alábbi dalt hallgató közönségben, de most megteszem :)

Aki az alábbi dalt hallgatva, nem mosolyodik el, nem mozdul meg a lába, abban szerintem valami elementárisan emberi és szép dolog halt meg...

My song is a serious matter
It reflects what I feel
If I say I love you, I mean it
'Cause in my song
Every line is for real

Every man or woman
Enjoys going home
To a peaceful situation
To give love and receive love
Without any complications
Whether my tune is short or long
Whether my lyrics are weak or strong

I like to live the love
That I sing about in my song
I like to live the love
That I sing about in my song

Music is love
And my love is music
In perfect harmony
So when I sing
I have sung all about
The love of you and me

I never got angry with my guitar
'Cause when I strike a chord
It gives me what I wanna hear
So I'm finding out that

We are quite like my song together, my dear
Outside answers
Should always be forbidden
Problems should be solved
And never hidden

I like to live the love
That I sing about in my song
I like to live the love
That I sing about in my song

Csak, hogy "művelődjön" akire ráfér:

Ő B.B. King. Úgy is mondhatnám, hogy He's B.B. FUCKING King! Igen! A kibaszott királya a bluesnak. Van még Freddie King, Albert King, de Ő a legnagyobb és ő még él! Sőt nyáron jön Budapestre. Mert az öreg még 83 (!!!) évesen is turnézik :)

Nem virtuóz, nem választanák be a 3 tenor közé, sőt a Norbi update programot is valószínűleg skippelte egész életében, de Ő az az ember, aki megvalósította 50 éven át azt amiről a legtöbb művész csak álmodik. Autentikus, őszinte, és sikeres volt MINDIG.

A legjobb pedig, hogy ehhez nem kellett semmit tennie, csak magát adnia :)

Címkék: zene ajánló video zseni

A bejegyzés trackback címe:

https://roguesec.blog.hu/api/trackback/id/tr441056994

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása