web stats

Utolsó kommentek

  • László Veress: "Mindenhova nappanelt és szélerőművet, a CO2 ellenség és mind meghalunk mert jaj melegszik a Föld... (2014.02.26. 12:22) NINCS GLOBÁLIS FELMELEGEDÉS (?)
  • Kiégek: Ez egy marhajó cikk, nagyon igényes, felfogni nem tudom mért döglődik a blog...marhagyorsan költöz... (2012.12.16. 20:22) A Vízimajom elmélet
  • Csillaghamu: "A kormány új tervei szerint az állam teljesen kivonulna a jogász, a közgazdász és a kommunikációs... (2011.09.24. 02:02) Free press!
  • juttan: Szia! Nem tudtam a filmet megnézni! Tudnál adni egy működő linket hozzá, mert nagyon érdekelne! :)... (2010.09.29. 16:06) NINCS GLOBÁLIS FELMELEGEDÉS (?)
  • hipo: Korrekt poszt egy gondolkodásra, továbbfűzésre, összehasonlításra késztető alternatív teóriáról. O... (2010.01.20. 23:01) A Vízimajom elmélet
  • Utolsó 20

Címkék

abszurd (6) ajánló (75) alkohol (6) állat (30) amerika (2) angol (1) art (8) bizarr (19) bringa (3) cukiság (12) dekadens (3) dizájncenter (9) érdekes (40) ételital (5) evolúció (1) extrém (3) film (20) flickr (5) fotó (1) geek (3) geo (6) gondolat (6) hasznos (2) hír (8) hölgy (3) irodalom (1) japán (3) játék (4) képek (25) képregény (2) kiállítás (1) kreácionizmus (5) legenda (1) link (14) magyar (10) megmozdul (3) mese (1) modern (8) mókakacagás (63) music (5) ostoba (8) politika (2) pornó (3) probléma (3) reklám (29) sorozat (1) sport (8) társadalmi célú hirdetés (5) tech (16) tudomány (51) vallás (4) vélemény (34) videó (35) video (114) zene (7) zöld (17) zseni (10)

gyufa's photos

www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos and videos from gyufa1. Make your own badge here.

mesz's photos

www.flickr.com

dnlrpp's stuff

www.flickr.com

Apolitikusan

2009.01.27. 19:02 | hot little bitch | 1 komment

Egy hír.

Egy vélemény:

Nem fogok szavazni 2010-ben. Nem szimpatikus egyik párt sem, attól meg nagyon távol állnak hogy bármelyikükre is kijelenthessem: az én értékeimet képviselik. Taszít a magyar közélet, mind politikai mind értelmiségi részét tekintve, mert úgy látom, hogy öreg, a  pályára alapvetően kontraszelekcióval került és elvtelen emberek alkotják, szólalnak meg benne. Ami viszont ennél talán még sokkal szomorúbb, hogy java részük képzetlen, a külföldi trendekre és megoldás-csomagokra nem nyitott, sőt nem is érti azokat.

George Carlin-tól lopva:

Ezek az emberek csodák csodájára, nem egy párhuzamos valóság fluktuáló membránján átpaszírozódva csöppennek ide közénk 20 éve. Nem ám! Őket mi választjuk. Erre van igény, ezt képes befogadni, megérteni a magyar. Ostoba, sereghajtó balkáni nemzetnek, ostoba, intellektuálisan sereghajtó balkáni vezetők járnak. Így fair, vagy mi.

Így meg sem lepődöm a fenti híren, ahol egy impotens és leszerepelt kormányt egy impotens és ostoba ellenzék naponta próbál valamilyen módszerrel lepöccinteni a kormányrúd melletti magas(nak hitt) székről. Véletlenül kaptam csak el, mert főcím volt. Nem is nagyon jutottam a 3. sornál tovább, mert bizony kinövünk dolgokból, rájuk ununk. 

Van egy jó büdös narancs színű szaros bödön, meg egy másik gyomorforgatóan bűzlő vörös színű. Egyikben egy cuki-muki glóriás KDNP nevű, a másikban meg egy szintén küszöb alatti, kiégett ősfaszokból álló SZDSZ nevű koktélcseresznye úszkál. 

Ezek közt választhat ma az ember... Köszönjük szépen! Szeretjük a szart, jó is táplál is, de ha lehet nem enni belőle, akkor inkább mégis csak kihagynánk.

Szóval, aki  hasonló véleményen van, az tegye meg, hogy otthon marad a választások napján és inkább valami hasznossal tölti az idejét, ahelyett, hogy értékes fából készült papírra vetne ikszeket hogy melyik bűzlő szarosbödön tétlenkedjen az elkövetkező négy évben.

Ajánlom a szeretkezés / szex, mozinézés / olvasás, főzés / evés / ivás programokat, mert úgy általában ezek mindenkinek használnak és mindenki szereti őket.

Ámen!

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://roguesec.blog.hu/api/trackback/id/tr52906741

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tibcsi 2009.01.27. 20:16:23

Szerintem teljesen igazad van és aki követi a magyar politikát az ugyanezt látja, érzi. Teljesen összefoglaltad hogy a magyar politikai elit egy nagy szar! Buták és képzetlenek. A cikkre reagálva egy pár szót. Itt ez a bűzölgő vörös színű és a vezérük, aki szerintem iszonyat álszent és fingja sincs a gazdaságról. Ez abból is látszik ahogyan kezeli a válságot vagyos sehogy! Tény, hogy a semmiről nagyon jól tud beszélni. De mondja már meg nekem valaki mit is tettek ezek 2002 óta, csak 1 tényleg nagy volomenű dolgot! Szerintem semmit de a saját fizujukat duplájára emelték. Ez tény és valahol még a narancsosokat is megértem, de inkább a hatalomvágyat látom náluk mintsem a tényleges akarást. Persze, előrehozott válaszás, mi!Programjuk sincs!! Mi a faszt csinálnának ezek ha odakerülnének a husosfazék mellé? Lopnának mint mindenki más! Ha azt látnám hogy egy ténylegesen összerakott, átgondolt programmal mennének neki ennek a javaslatnak, de nem! A lényeg a lényeg. Nagy szar az egész! Puszipacsi
süti beállítások módosítása