web stats

Utolsó kommentek

  • László Veress: "Mindenhova nappanelt és szélerőművet, a CO2 ellenség és mind meghalunk mert jaj melegszik a Föld... (2014.02.26. 12:22) NINCS GLOBÁLIS FELMELEGEDÉS (?)
  • Kiégek: Ez egy marhajó cikk, nagyon igényes, felfogni nem tudom mért döglődik a blog...marhagyorsan költöz... (2012.12.16. 20:22) A Vízimajom elmélet
  • Csillaghamu: "A kormány új tervei szerint az állam teljesen kivonulna a jogász, a közgazdász és a kommunikációs... (2011.09.24. 02:02) Free press!
  • juttan: Szia! Nem tudtam a filmet megnézni! Tudnál adni egy működő linket hozzá, mert nagyon érdekelne! :)... (2010.09.29. 16:06) NINCS GLOBÁLIS FELMELEGEDÉS (?)
  • hipo: Korrekt poszt egy gondolkodásra, továbbfűzésre, összehasonlításra késztető alternatív teóriáról. O... (2010.01.20. 23:01) A Vízimajom elmélet
  • Utolsó 20

Címkék

abszurd (6) ajánló (75) alkohol (6) állat (30) amerika (2) angol (1) art (8) bizarr (19) bringa (3) cukiság (12) dekadens (3) dizájncenter (9) érdekes (40) ételital (5) evolúció (1) extrém (3) film (20) flickr (5) fotó (1) geek (3) geo (6) gondolat (6) hasznos (2) hír (8) hölgy (3) irodalom (1) japán (3) játék (4) képek (25) képregény (2) kiállítás (1) kreácionizmus (5) legenda (1) link (14) magyar (10) megmozdul (3) mese (1) modern (8) mókakacagás (63) music (5) ostoba (8) politika (2) pornó (3) probléma (3) reklám (29) sorozat (1) sport (8) társadalmi célú hirdetés (5) tech (16) tudomány (51) vallás (4) vélemény (34) videó (35) video (114) zene (7) zöld (17) zseni (10)

gyufa's photos

www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos and videos from gyufa1. Make your own badge here.

mesz's photos

www.flickr.com

dnlrpp's stuff

www.flickr.com

Sideways

2008.05.04. 17:12 | hot little bitch | 5 komment

UPDATE: ma leadta az HBO2 megint ezt a filmet, ld. a cikk végét.

No Áron komám szokott itt amolyan film-kedvcsinálókat adni, így gondoltam, én is megkísérlek valami hasonlót, persze mindezt annak tudatában, hogy szerény filmizlésem - már csak annak okán is, hogy kb. pont huszad annyi filmet láttam életemben mint ő (bár ezzel így van valószínűleg az emberiség 99%-a) - nem oly kifonomult talán. Node, kit érdekel mennyire nem értek hozzá, következzen hát a
VILÁG LEGJOBB FILMJE!
(számomra:)

A tőlem két utcára lakó, és neve elhallgatását nem véletlenül kérő, remek barátommal néztem ezt a filmet meg egyszer kettesben, sok sok borral. Ha még nem láttad és szeretnéd, hogy egy életreszóló filmélménnyel gazdagodj, akkor szerintem így nézd meg: egy nagyon jó barátoddal és sok sok jó borral. Ezzel gyakorlatilag szimultán megéled mindazt amiről a film szól: barátság és bor. No meg persze még rengeteg olyan édes-keserű dolog ami az élet sava borsát adja. Nem tudok róla mit mondani, mert annyi mindent tudnék, hogy e post kifolyna az univerzumból is és annyira értelmetlen lenne, mert szerintem ez tipikusan egy olyan film ami mindenkiből mást hoz elő. Biztos lesz aki majd nem is érti a rajongásom, vagy aki esetleg szereti, de nem tud érte rajongani. Hát ez a csudaszép a művészetben nemigaz?

No itt van három jelenet, mindhárom a kedvenceim közül. (3* láttam a filmet, mindig megfulladtam az első kettőnél és mindig összeszorult a torkom a harmadiknál. Lehet hogy ehhez a pár üveg jóféle Pino is hozzájárult:))







Megnéztem a kedvenc filmem negyedszer is. Van ugyanis egy olyan csatorna ami skizofréniával és identitászavarral egyszerre kűzködik. Ez az HBO. Itt 623 naponta leadnak egy értékes filmet. Najó ez nem értékválság csak piacorientáltság... Ne lázadjunk ellene a kultúra területén, szegény ország a miénk itt nincs kereslet az értelemre - ettől a filmtől függetlenül értem ám a mondandóm.

Ami a filmet illeti, előbbi - 2 héttel ezelőtti - magamat meghazudtolva, újra megnézve a művet, friss élményektől vezérelve megpróbálom összefoglalni, hogy ez a film miért remek szerintem:
- ezt a filmet azért lehet szeretni, mert ez a film mindenkivel megtörténhet. ezt 2 hete is éreztem, de most...

Emberek életéről mesélni, pátosz, legenda, csoda nélkül nehéz. A film műfajában legalábbis nehéz. Jó film a Forrest Gump, de csöpög. Profi, de érzed hogy arra komponálták, hogy a végén összeszorítsd a torkod. Sok jó film van ami emberekről akar szólni, de én még nem láttam olyat ami dráma, tragédia, fennköltség nélkül tudott volna beszélni arról sok sok mosollyal az arcán, hogy: élni jó.

Ez a film nevet és sír. Ez a film fáj és b@szik ismeretlen nőkkel, "az íze pedig olyan kibaszottul jó". Ez a film él és naponta változik (mind a 4. más élményt adott), mint egy üveg bor.

Bazdmeg! Ez a film őszinte.

És de ritkán látni ilyet!

Könyörgöm, aki ismer olyan filmet még, ami pátosz és fasszopás nélkül tud arról mesélni egy nyugati, magamfajta materialista embernek, hogy élni jó, küldje be kommentbe, köszönöm!!! Köszönöm szépen!




Címkék: vélemény ajánló film alkohol

A bejegyzés trackback címe:

https://roguesec.blog.hu/api/trackback/id/tr57447431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

partychoke · http://roguesec.blog.hu 2008.04.30. 00:35:15

gartulalok, felnottel az arnyekomhoz. a film meg fasza sztem is am!

dnlrpp 2008.05.03. 14:58:18

Szerkesztőségi gárda nem nyomunk egy filmezést pár üveg borral www.movieweb.com/video/V08E169rtJOPVX evvel a filmmel hátha meglovagolja szeretett filmünk farhullámait???!!!

Tibcsi 2008.05.06. 12:29:14

Hello hello!
Gondoltam hozzászólok (mert még nem szóltam semmihez sem hozzá) mert nekem igen csak új ez a blogolás vagy mi!(fogyatékos vagyok a gépek terén) Dancikám sajnos nem láttam még a filmet de ha belőled ilyen érzelem kitöréseket gerjesztett csak jó lehet!
ADD KÖLCSÖN!

hot little bitch 2008.05.06. 19:02:26

nincs meg. most láttam 4* tegnap előtt. majd megnézzük nyáron 5* is :)
süti beállítások módosítása