web stats

Utolsó kommentek

  • László Veress: "Mindenhova nappanelt és szélerőművet, a CO2 ellenség és mind meghalunk mert jaj melegszik a Föld... (2014.02.26. 12:22) NINCS GLOBÁLIS FELMELEGEDÉS (?)
  • Kiégek: Ez egy marhajó cikk, nagyon igényes, felfogni nem tudom mért döglődik a blog...marhagyorsan költöz... (2012.12.16. 20:22) A Vízimajom elmélet
  • Csillaghamu: "A kormány új tervei szerint az állam teljesen kivonulna a jogász, a közgazdász és a kommunikációs... (2011.09.24. 02:02) Free press!
  • juttan: Szia! Nem tudtam a filmet megnézni! Tudnál adni egy működő linket hozzá, mert nagyon érdekelne! :)... (2010.09.29. 16:06) NINCS GLOBÁLIS FELMELEGEDÉS (?)
  • hipo: Korrekt poszt egy gondolkodásra, továbbfűzésre, összehasonlításra késztető alternatív teóriáról. O... (2010.01.20. 23:01) A Vízimajom elmélet
  • Utolsó 20

Címkék

abszurd (6) ajánló (75) alkohol (6) állat (30) amerika (2) angol (1) art (8) bizarr (19) bringa (3) cukiság (12) dekadens (3) dizájncenter (9) érdekes (40) ételital (5) evolúció (1) extrém (3) film (20) flickr (5) fotó (1) geek (3) geo (6) gondolat (6) hasznos (2) hír (8) hölgy (3) irodalom (1) japán (3) játék (4) képek (25) képregény (2) kiállítás (1) kreácionizmus (5) legenda (1) link (14) magyar (10) megmozdul (3) mese (1) modern (8) mókakacagás (63) music (5) ostoba (8) politika (2) pornó (3) probléma (3) reklám (29) sorozat (1) sport (8) társadalmi célú hirdetés (5) tech (16) tudomány (51) vallás (4) vélemény (34) videó (35) video (114) zene (7) zöld (17) zseni (10)

gyufa's photos

www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos and videos from gyufa1. Make your own badge here.

mesz's photos

www.flickr.com

dnlrpp's stuff

www.flickr.com

Comment

2008.05.01. 13:41 | partychoke | 5 komment

Debating creationists on the topic of evolution is rather like trying to play chess with a pigeon - it knocks the pieces over, craps on the board, and flies back to its flock to claim victory.

Judapestről

Címkék: gondolat kreácionizmus

A bejegyzés trackback címe:

https://roguesec.blog.hu/api/trackback/id/tr55449852

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hot little bitch 2008.05.01. 15:03:51

Ez abszolút igaz szerintem, csak amit ez sugal azzal nem értek egyet. Ez nekem azt sugalja, hogy tök értelmetlen időtöltés kreácionistákkal vitázni, vagy méginkább harcolni ellenük. Ez igaz lenne, ha ez az egész történet két szereplős lenne. De sajnos ez egy három szereplős sztori, amiben a harmadik fél a tisztelt laikus és hozzá nem értő publikum. A tudománynak kötelessége az eredményeiről való korrekt tájékoztatás, mert a kutatásaihoz az erőforrásokat a tisztelt publikum adói adják. Azzal hogy ezek a szerencsétlenek diszkreditálni próbálják vallási alapon a tudománynak egy bizonyított és elfogadott tételét, amellett hogy minden művelt fő jót mulat rajtuk kárt is tesznek, pont azzal hogy a leegyszerűsített, hívószó szintre redukált baromságaikkal (ld. a szellemi gagyi vs. tudomány írásom) sokkal könnyebben jutnak el az emberek agyába, hogy aztán a fészkükbe hazarepülve győzelmet kukorékoljanak.

Valóban nem velük kell vitázni, hanem ellenük fellépni, aminek a leghatásosabb módja az oktatás és az ismeretterjesztés. A 18. emberi jog, amennyire szép annyira veszélyes is. (A gondolatszabadság joga) Természetesen szükség van rá, de emellett hatványozott erővel kell a vallások butító tevékenysége ellen fellépni.

Tirgit · http://myotherside.blog.hu/ 2008.05.01. 23:21:05

írok egy kommentet, amit nem is én irtam, hanem ott a Judapesten volt kommentje egy Macesz bácsi nevü embernek, és tetszett.

Zsidók, miért nem hagytok bennünket békében? Nagymagyar sóhaj!

Nincs rátok szükségünk ahhoz, hogy zsidózhassunk. Nem kell tudnunk rólatok semmit, mert mindent tudunk rólatok. Megfertőztétek a naprendszerünket (kivéve Izland).

Nincs szükségünk a sztárjaitokra. Sokkal jobb lett volna a tévéműsor, ha Rózsa Gyuri helyett is a Jogi esetek ment volna, vagy Rudolf Péter helyett Laár András csinálta volna az Üvegtigrist. Kabos még jó volt a Hyppolitban, de hol van már az a sok régi jó dolog. Ma már elszemtelenedtetek. Friderikusz meg Baló? A válaszunk Pörzse Sándor.

Nincs szükségünk a tudósaitokra. Amit hasznosítani tudunk maradhat, de a többi kuka.

Nincs szükségünk az olyan zsidó tudományokra, mint a pszichológia, a pénzügy, a marketing és a különmatek. Fiainknak csak edzett testre, acélos akaratra és max. bioszra van szüksége. Lányainknak meg fiainkra.

Nincs szükségünk Stahl Juditjaitokra, hogy meghízzon népünk.

És nincs szükségünk Béres Alexandráitokra és Schorbi Norbijaitokra sem, hogy lefogyjon.

Nincs szükségünk Lovás Istvánotokra és Hering Józsefetekre, akik zsidóságukkal beszennyezik antiszemitizmusunk tisztaságát.

Nincs szükségünk a zsidó pénzemberekre. Le a Várszegiekkel, éljenek a Csányi Sándorok! Sokkal jobb lenne mindenkinek, ha Várszegi szétosztaná zsidóul szerzett zsidó vagyonát a nem zsidók között. Hát miért nem teszi? Megmondom: mert zsidó!

Nincs szükségünk a jótékonykodó zsidókra, mert lopott pénzt osztanak szét. De minket nem lehet megvenni. Elvesszük magunk.

Nincs szükségünk a zsidó művészekre és sleppjükre. Ne torzítsátok el eredendően tiszta ízlésünket! Ha Réz András nem kritizálna halálba valami új filmet, lehet, hogy tökre tetszene. Nem kellenek a Kertészek, Konrádok, Kornisok, Spirók, Nádasok és Esterházyk (hiába takarózik nemesi származással és művésznagyi-frizurával). Túl bonyesz. Ezért olvas ifjúságunk Herry Pottert Wass Albert helyett.

Nincs szükségünk a zenétekre. Nem kellenek a Presser Gáborok alattomos tudatmosásai, Hungar Icák kellenek.

Jó, az atombombátokra szükségünk van, hogy rátok csaphassuk.

Semmitekre nincs szükségünk. Hát nem veszitek észre, hogy nagy művészeink elől elhappoljátok a művészetet, íróink elől elírjátok a betűket, nagy gondolkodóink elől elgondolkodjátok a gondolatokat? A tisztát összekoszoljátok, a szépet elcsúfítjátok, a jó szagút bebűzhöditek, a kisközértben elvásároljátok előlünk a lisztet, a mozgólépcsőn annyit totojáztok, hogy lekéssük a metrót? Tényleg nem értitek?

Azért, mert gyűlöllek titeket még egyáltalán nem biztos, hogy titeket gyűlöllek.

Lehet, hogy csak a zsidóságot vagy a zsidrákságot, vagy a zsidrákosságot gyűlölöm. Hiszen van zsidó ismerősöm, majdnem dugtam zsidó lánnyal, és láttam izraelit is.

De gyűlöljük az összes olyan vonást, amit az antiszemita kánon rátok énekel, mert olyanok vagytok, ti zsidók.

Tűnjetek el az életünkből! Jöjjön el újra Mária országa! Illetve ne legyünk zsidóé, akkor már legyünk inkább Kiszel Tünde országa, az is jobb.

(És ha már lúd: tűnjenek el a cigányok, a buzik, a nyomorékok, a kommunisták, a kapitalisták, a liberálisok, a humanisták, a filoszok, a románok, a szlovákok és az összes szláv, a franciák és a jenkik is. Meg a globalizáció és az influenza. Ez a minimumprogram, hogy utána minden olyan szép, jó és egészséges legyen, mint Izlandon.)

partychoke · http://roguesec.blog.hu 2008.05.02. 17:38:04

Dani, egyet értek, nem is mondtam mást.
Tibi, nem tudom mennyire vagy rendszeres Jp-olvasó, így hozzáteszem, hogy maceszbácsi egy szerep csupán, az adminok írják le időnként ebben a formában az obligát széljobb frázisokat. Ha nem olvastad a cikket, amit parodizálnak, érdemes:
www.felvidek.polgarinfo.hu/modules.php?name=News&file=print&sid=2548

Tirgit · http://myotherside.blog.hu/ 2008.05.02. 22:34:54

Persze, elolvastam az eredetit elötte és értettem hogy ez egy parodia és tetszett... azért ctrl v ztem be.
Egyébként nem vagyok rendszeres olvasója a site nak. én teveclubozom.
süti beállítások módosítása