web stats

Utolsó kommentek

  • László Veress: "Mindenhova nappanelt és szélerőművet, a CO2 ellenség és mind meghalunk mert jaj melegszik a Föld... (2014.02.26. 12:22) NINCS GLOBÁLIS FELMELEGEDÉS (?)
  • Kiégek: Ez egy marhajó cikk, nagyon igényes, felfogni nem tudom mért döglődik a blog...marhagyorsan költöz... (2012.12.16. 20:22) A Vízimajom elmélet
  • Csillaghamu: "A kormány új tervei szerint az állam teljesen kivonulna a jogász, a közgazdász és a kommunikációs... (2011.09.24. 02:02) Free press!
  • juttan: Szia! Nem tudtam a filmet megnézni! Tudnál adni egy működő linket hozzá, mert nagyon érdekelne! :)... (2010.09.29. 16:06) NINCS GLOBÁLIS FELMELEGEDÉS (?)
  • hipo: Korrekt poszt egy gondolkodásra, továbbfűzésre, összehasonlításra késztető alternatív teóriáról. O... (2010.01.20. 23:01) A Vízimajom elmélet
  • Utolsó 20

Címkék

abszurd (6) ajánló (75) alkohol (6) állat (30) amerika (2) angol (1) art (8) bizarr (19) bringa (3) cukiság (12) dekadens (3) dizájncenter (9) érdekes (40) ételital (5) evolúció (1) extrém (3) film (20) flickr (5) fotó (1) geek (3) geo (6) gondolat (6) hasznos (2) hír (8) hölgy (3) irodalom (1) japán (3) játék (4) képek (25) képregény (2) kiállítás (1) kreácionizmus (5) legenda (1) link (14) magyar (10) megmozdul (3) mese (1) modern (8) mókakacagás (63) music (5) ostoba (8) politika (2) pornó (3) probléma (3) reklám (29) sorozat (1) sport (8) társadalmi célú hirdetés (5) tech (16) tudomány (51) vallás (4) vélemény (34) videó (35) video (114) zene (7) zöld (17) zseni (10)

gyufa's photos

www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos and videos from gyufa1. Make your own badge here.

mesz's photos

www.flickr.com

dnlrpp's stuff

www.flickr.com

Bennfentes beszélgetés

2008.03.31. 00:43 | hot little bitch | 2 komment

Ma nagyon aktív vagyok. Teszem mindezt úgy, hogy tudom, legfeljebb a két utcával odébb lakó szereksztőtársam-barátom olvas egyedül, akivel egyéként is mindent megbeszélünk kutyaséta alatt. Lehet, hogy ez már "a" blogolási kényszer? Nem lehet. Ez biztos, de nagyon izgi!

Van egy ilyen videó az indexen. Tessék megnézni. 20 éves a Fidesz, ünnepelnek, ahogy azt kell, azok akiknek ilyenkor ez a dolguk. Ilyenkor lazaság van és jókedv. És ilyen kis lélekemelő párbeszédeket lehet elkapni a felelős ellenzék prominens tagjainak szájából(ld. videó).

Azt leszögezve mondom amit mondok, hogy engem mint potenciális szavazót 99% valószínűséggel vesztett el minden párt a 2010-es választáson. Hogy miért? Mert ezt gondolom, illetve ezzel értek egyet, az alapján amit szerény képességű agyam leszűr a mindenki számára hozzáférhető napi hírözönből. Szóval mielőtt elfogultsággal vádolna valaki (ami nyílvánvalóan megvan bennem valamelyest egy bizonyos eszme iránt) ezt tartsa szem előtt. Bizonyámhűmeghá!

Két dolog jutott tehát eszembe a videót nézve:
1/ Miért tűrnek meg egy zsidózó, politikai beállítottságra való tekintet nélkül, szinte minden jóérzésű értelmiségi által elítélt kukkancsot, nevezetesen Bayer Zsoltot, a körükben, e neves eseményen, e méltán ünnepelt honatyák? Nem kínos, hogy ő ott van, ahol az említett államférfiak? Baszki, legyen már egy kicsit gáz, a XXI. sz. elején, vezető politikusként együtt mutatkozni egy olyan emberrel aki nyíltan zsidózik egy napilapban! Erről, amit ma szerintem egy normális embernek gondolni illik azt Tóta W. megmondó Árpád jól összefoglalta itt. Zsoltunk jelenléte szerintem azért kínos, mert ha jól értesültem, még nem kért bocsánatot senkitől, meg se próbált közeledni az őt kritizálók álláspontjához.


2/ Nem aranyosak, ahogy mint a fiúk a grundon, úgy nevetgélnek ellenfelük botladozásain, sztorizgatva annak emblematikus figurájáról? Hát lám lám, hiszen ők is egyszerű emberek, egyszerű célokkal és szemmel láthatóan nem túl kifinomult humorérzékkel. Nem csak félistenek, megközelíthetetlen vezér-zsenik, de közülünk való, hús-vér emberek!  Szerintem aranyosak, ahogy ott egy asztal körül, mint a srácok a bokorban a játszótéren, helyzetelemeznek, hogyan lesz itt a következő kommandós akció stb. Az engem meglepett mondjuk, hogy az általuk folyamatosan és keményen kritizált Ferkó up-to-date követésére szemmel láthatóan nem sok energiát fordítanak. Gondolom ez is olyan snassz, időtmúlt elfoglaltság, amit ma egy jobboldali (najó, Fideszes) politikus nem engedhet meg magának, akárcsak a parlamentben való munkát (legalábbis Ferkónkkal szimultán).

Szóval aranyos ez a videjó (minden cinizmus nélkül), ahogy ez is az (egy csöpp cinizmussal értve).

Címkék: vélemény magyar ostoba

A bejegyzés trackback címe:

https://roguesec.blog.hu/api/trackback/id/tr3403981

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dnlrpp 2008.03.31. 17:00:44

Azt hittem kardós baszós fingós szarosabb témájú lesz ez itten. No nembaj. Komoly dolgok ezek. Never trust a fart!

hot little bitch 2008.03.31. 19:34:05

hát épp mi jön. most majd kicsit akkor maradunk ott a fingós vizeken, nehogy fájjon:)
azért írtam be, mert tanulás helyett jól eset 30 percet erre elnyomni.
süti beállítások módosítása